Auditoria SEO

A seo.cat analitzem la teva pàgina web en diferents àrees d'estudi SEO i mitjançant multitud de càlculs, paràmetres i factors per ajudar-te a corregir els possibles errors que la teva pàgina pugui tenir i que puguin influir negativament en el posicionament en cercadors del teu web.

Auditoria SEO bàsica

Mitjançant el nostre servei a analisisweb.eu, per només 1€ pots analitzar una pàgina web, en tan sols uns minuts obtindràs teu informe SEO.


Auditoria SEO avançada

Amb el nostre servei d'auditoria SEO en línia avançada, per tan sols 2€ per cada pàgina, pots analitzar tot el teu lloc web. Rebràs teu informe de SEO avançat en uns minuts.


Auditoria SEO professional

L'auditoria SEO professional té en compte molts més factors (com les paraules clau òptimes) i és realitzada de forma personalitzada i atesa manualment. Contacta amb nosaltres per analitzar la teva web i per rebre més informació.

En els informes de SEO professional rebràs un informe complet dividit en anàlisi dels factors SEO onpage (factors que es troben a la nostra pàgina) i anàlisi dels factors SEO offpage (fora de la nostra pàgina, com els enllaços o la indexació).

Els nostres tècnics analitzaran la pàgina i, si cal, et proposaran millores en la estructuració de la pàgina, reordenació del codi, programació, canvi a altres URL més òptimes, anàlisi del domini, redireccions, etc.

A l'auditoria SEO professional li detallarem una sèrie de paraules clau més importants per al seu domini i un estudi preliminar d'en quina posició es troba la seva pàgina en els cercadors per a aquests criteris de cerca.

Una auditoria Web és l'anàlisi objectiva de diversos aspectes d'un lloc web. Com que els cercadors ara per ara són la principal via per portar tràfic qualificat a la nostra web, nosaltres realitzem una auditoria de posicionament en cercadors i ens centrarem una auditoria detallada aquells aspectes que determinen com es posiciona el seu lloc web.

El principal objectiu de l'auditoria SEO és detectar possibles errors o punts febles en la seva Web perquè aquesta sigui indexada i posicionada correctament pels cercadors. En cas de detectar punts febles li presentem les solucions més adequades per a corregir-los. Els principals cercadors realitzen una ordenació dels seus resultats per a una cerca en concret i atorguen una valoració a cada pàgina web per determinar quines han d'aparèixer en els primers llocs i quins en els següent. Per això, és fonamental saber quin és el punt en què es troba el seu web actualment respecte a les directrius dels principals cercadors.

Quan una web que compleix amb les directrius dels principals cercadors i està desenvolupada pensant en ells té moltes més possibilitats d'aparèixer en els primers llocs i per tant aconseguir que sigui més visitada que les webs de la competència.

En l'informe SEO que rebràs una anàlisi exhaustiva de tots els factors SEO, una proposta de millores personalitzada i una guia per a realitzar els canvis necessaris en la pàgina.

A més, amb l'auditoria professional SEO, si vols, nosaltres podem realitzar els ajustos tècnics a la teva pàgina i corregir els errors detectats en l'auditoria, per millorar així el teu posicionament web, gràcies als nostres especialistes en programació web i tècnics SEO.

Contacta amb nosaltres perquè t'assessorem d'una manera professional i personal en l'optimització SEO de les principals pàgines del teu domini. Demana el teu pressupost sense compromís avui mateix i no deixis que la competència et porti avantatge.