Posicionament web en cercadors

La importància d'aparèixer en els primers resultats d'una recerca ha superat la de tenir una pàgina amb una introducció en Flash espectacular.

Si els enllaços de la teva pàgina web tenen aquesta pinta: http://miweb.com/verproducto.php?id=2344, hauries prestar atenció al nostre servei de Posicionament a Google (SEO).

Normes del posicionament SEO

El millor i potser més inquietant de tot és que no hi ha unes regles clares que del cert posin una Web com a primera posició en un resultat, seguint uns procediments determinats. A seo.cat, gràcies a la nostra experiència, tenim moltes de les claus que han portat a molts clients a incrementar les seves visites i vendes a les seves web, i et realitzem els ajustos i modificacions necessàries per a la correcta optimització de la teva pàgina web.

El nostre treball SEO

Per sort, o per desgràcia, el posicionament d'una pàgina és un procés continu. Cal fer un pla de seguiment del posicionament web davant els canvis en els rànquings i els moviments de la competència. A seo.cat mantenim un procés continu de revisió i presa d'accions i decisions encaminades a aconseguir aparèixer primers en els cercadors.

Ara per ara hem d'oferir un servei a mig termini si més no per intentar mantenir les posicions que anem guanyant, oferint al client uns informes breus i exactes sobre l'evolució dels mateixos, i sempre estant atent als nous canvis que es vagin introduint en matèria de posicionament.

Tipus de posicionament en cercadors

És important distingir entre posicionament natural (cerca orgànica) i posicionament patrocinat (adwords), ja que es tracta de dos mons completament diferents.

Posicionament Patrocinat

Aquest posicionament és de pagament, és a dir, sortir com a resultat d'una recerca en l'apartat d'enllaços patrocinats (per exemple a Google), són els que solem veure a la part dreta de la pàgina de cerca o de vegades fins i tot en primeres posicions abans de els resultats orgànics. Amb el nostre servei de publicitat en adwords, gràcies a l'optimització de la campanya, els ajustos en el pressupost i l'ajust òptim del públic objectiu, t'assegurem els primers llocs en els anuncis patrocinats dels cercadors.

Posicionament Natural

El posicionament natural consisteix a aplicar una sèrie de tècniques d'optimització del contingut, estructura de la web i tot el context de referències de la pàgina a posicionar per a aconseguir que aparegui a les primeres posicions dels resultats de cerca per un terme definit.

Com a exemple pràctic, imaginem que ens demanen posicionar la nostra pàgina de venda de cotxes de segona mà amb les paraules "cotxes barats". El primer és esbrinar a quin ens enfrontem. Efectuar una recerca ens trobem amb moltíssima publicitat de adwords i amb més de 2.500.000 resultats possibles. Posicionar una pàgina amb una expressió de cerca, en aquest cas "cotxes barats" que tingui més de 300.000 resultats va a complicar molt la feina. Cal considerar l'alternativa de buscar altres expressions similars amb menor incidència en els resultats, i que també ens serveixin per al nostre objectiu, per exemple, amb "cotxes de saldo". Ja baixem al mig milió, amb "cotxes gairebé regalats" baixem a uns 300.000. Es tracta de buscar un nínxol allà on hi ha milers d'empreses oferint el mateix. Cal tenir clar que amb "cotxes barats", encara que apareguem a la pàgina 4, és gairebé com aparèixer gairebé en la 34.000, és a dir, NO aparèixer.

Com posicionar la teva web

Et preguntes què has de fer i com? Gràcies al nostre servei, et realitzem una optimització completa de la web, revisant la seva estructura de programació, estructura lògica, adreces url, contingut, enllaços, domini, mapes web, alta en cercadors i directoris, etc.

Si vols aconseguir assolir els primers llocs de Google i començar a millorar el rendiment econòmic del teu negoci, compta amb el nostre servei.

Per obtenir més informació sobre el nostre servei de posicionament en cercadors, contacta amb nosaltres.